Kampen Nieuwe Stijl

by ronald
657 weergaven

Begin mei 2021 werd ik gevraagd om een fotoreportage te maken van de Art Nouveau | Jugendstil in Kampen ten behoeve van de expositie van het Stadsarchief Kampen.
Samen met kunsthistoricus Geraart Westerink toog ik op pad om de specifieke wensen van de opdrachtgever in beeld te brengen. Dat leverde voor mij verassende ontdekkingen op, die ik als inwoner van Kampen niet wist en zodoende voor mij zowel een productieve als leerzame middag werd.

De buitententoonstelling Kampen Nieuwe Stijl neemt je mee langs stijlvolle hoogtepunten van Art Nouveau in de gemeente Kampen. Kampen is één van de rijkste Art Nouveau steden van Noord-Nederland en daar is nog veel van terug te vinden in de gemeente. Geniet van al die mooie details.

Andere berichten

error: Content is protected !!