Evenementen fotografie

by ronald

Evenement of een Feest?


Redenen voor evenementen fotografie:

  • Registratie – De belangrijkste reden is dat het fijn is dat je na afloop een registratie hebt van wat er gebeurd is tijdens een evenement. Wie waren er? Wat gebeurde er? Welke details waren goed geregeld? Welk eten werd er geserveerd? Je hebt waarschijnlijk veel geld uitgegeven om op de prachtige locatie je evenement te mogen organiseren en ook de details hebben veel geld gekost, dus het is zonde als daar naar afloop geen foto’s van zijn.
  • Herinnering voor uw bezoekers – Voor uw personeel of voor de bezoekers die aanwezig waren is het extra leuk om foto’s te ontvangen na afloop van het evenement. Voor hen zijn de foto’s een leuke herinnering aan dit mooie evenement. Het komt vaak voor dat personeelsleden of bezoekers samen op de foto willen, omdat ze net op dat moment met iemand staan te kletsen die ze al lang niet meer gesproken hebben of juist met hun beste vrienden een geweldige tijd hebben.
  • Promotie van volgend evenement – De foto’s van uw evenement kunt u ook makkelijk gebruiken om uw volgende evenement mee aan te kondigen. U kunt door middel van deze foto’s laten zien hoe leuk het vorige evenement was, wat uw personeel of bezoekers kunnen verwachten en ze daardoor warm maken om opnieuw naar uw evenement te komen.
  • Reclamedoeleinden – Naast de promotie voor een volgend evenement, kunt u de foto’s ook gebruiken om reclame te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een banner in de foto’s met uw logo, zodat dit goed zichtbaar is als de foto’s gedeeld worden? Of uw bezoekers moeten uw facebook pagina liken of hun e-mailadres achterlaten om de foto’s kunnen zien. Hierdoor kunt u makkelijk uw bereik vergroten!
  • Evaluatie mogelijkheid – Hoewel de meeste fotografen niet direct foto’s zullen maken van dingen die verkeerd gaan, kunt u de foto’s ook gebruiken tijdens de evaluatie van het evenement en bij de voorbereidingen van uw volgende evenement. Wat ging er goed? Waar zaten de knelpunten? Wat moet volgende keer totaal anders? En wat moet vooral zo blijven? De foto’s van uw evenement kunnen u daar zeker bij helpen!
error: Content is protected !!